Anı / Memory #1

Ekim 20, 2019


🇹🇷19 Ekim 19.
Öğrenci kulübümüzde güven testlerinin yapıldığı, Sarajevo'da bir dağ başında, güzel bir gün. Meditasyonla başlıyoruz. Herkesçe bir rahatlama, bir kişi hariç. Yüzleşmesi gereken şeylerin altında kalmış, yaşananların üzüntüsü çökmüş. Bir göz yaşı damlası yanaklarında. Meditasyon sonrası yürüyüş. İyi geldi. Üzerimde de püsküllü bir şal. Hava sıcak değil, çok soğuk da. Dağ başında, ağaçların arasında. Sırtımdan vuruyor güneş tüm sıcaklığıyla, sarmalıyor beni. Yürüyoruz, yanımda da içsel sıkıntısını bırakamamış sen. Bir an içimdeki çocuk şalın püskülleri ile oynayarak 'Gölgeme baksana! Ne kadar güzel gözüküyor.' dedirtiyor dudaklarıma. Gözlerime bakıyorsun şaşırmış ifadenle. 'Bu ne pozitiflik ya.' diyorsun, gülüyoruz. Çok sonra öğreniyorum ki bu yaşanmış olay senin meditasyonun olmuş. 'Bu kız bu kadarcık şeyle mutlu olup, pozitif enerji ile doluyorsa benim de yapmam lazım.' demişsin kendine, ayrıntılara bakıp mutlu olmuşsun o gün. 'Benim meditasyonum orada başladı.' deyişin var kulağımda. Birbirimize bakıp güldüğümüz. Güzel gündü TEAM.


🇬🇧October 19, 19.
It's a beautiful day on a mountainside in Sarajevo, where we have confidence tests in our student club.

We start with meditation. It's a relief for everyone, except one person. s/he was buried under what s/he had to face, the sadness of what had happened collapsed. A tear drops on your cheeks.

Walking after meditation. Felt good. And I'm wearing a tufted shawl. It's not hot, it's not too cold. In the mountains, between the trees, the sun hits my back with all its warmth. Stalk me. We're walking, and you can't let go of your inner boredom. For a moment the child inside me was playing with the tassels of the shawl, saying, 'Look At My Shadow! How beautiful it looks.'it makes my lips say. You look me in the eye with your surprised face. 'What a positivity.' you say, we laugh. I soon find out that this was your meditation. 'If this girl is happy with all this stuff and filled with positive energy, I have to do it too.' you said to yourself, you looked at the details and you were happy that day. 'My meditation started there.' you said. We look at each other and laugh..

It was a good day, TEAM.


-Elif ŞENTÜRK


You Might Also Like

0 yorum

Around the World